נפיחות ברגליים ובידיים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

16/08/2009 | 09:16 | מאת: מתעניינת

מזה זמן די רב אני מרגישה שרגליי וידיי התנפחו. אני סובלת מהשמנה גם ככה בעקבות תת פעילות בבלוטת התריס ולא יחסתי לזה חשיבות {אחרי שאתה מנסה לקבל תשובות על מיחושים בעקבות הבלוטה ואף אחד לא מתיחס} רואים שהנפיחות בידיים וברגליים זה לא שומנים {גם שאושפזתי בבי"ח העירו לי על כך וחשבו שזה בגלל העירויים וכו'... לאחרונה הסתכלתי על רגליי ללא בגדים והם היו ממש נפוכות נראות עם בצקות {כמו שהיה לסבתי ז"ל}. לא יודעת עם זה קשור אבל גופי התמלא גם בסימנים אדומים בעיקר בבטן בחזה ובידיים {זרועות}. אמרו לי שיכול להיות שיתנו לי פוסיד {משפחה} אבל אני מתפנה לעיתים תכופות וליתר דיוק אני מתפנה ותמיד אח"כ אני צריכה שוב ושוב אבל אני מתאפקת לפעמים כי נמאס כל היום לבלות בשירותים. אשמח להכוונות ויעוץ בנושא.

16/08/2009 | 09:18 | מאת: מתעניינת

אני סובלת מכאבים ברגליים ובברכיים ולאחרונה קשה לי לקום ללכת ולעלות מדרגות. ואולי אני נשמעת מבוגרת אבל אני רק! בת 24 שמרגישה כמו אחת בת 90

שלום למתעניינת הייתי פונה שוב לרופא המשפחה כדי לבדוק אם את מקבלת תרופות מתאימות לתת פעילות בלוטת התריס. יתכן שצריך להפנותך לאנדוקרינולוג. לפי התאור שלך זה לא נראה כמו בעיה של נפיחות לימפטית. בהצלחה והחלמה מהירה ניצה

17/08/2009 | 20:05 | מאת: מתעניינת

אוקיי, תודה רבה לך! הבנתי ממך שזה לא נפיחות לימפטית {=בצקות?} אני מקבלת אלטרוקסין וחוץ מהבעיות האלו יש לי עוד כל מיני של עייפות חולשה מרגישה שהדם לא זורם לי בגוף וכו' אני אחזור שוב לאנדוקרינולוג ואשמח שסוף סוף יפתרו לי את בעיותי {מקווה מאוד}

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)