בצקת בכף היד.

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

15/07/2009 | 14:41 | מאת: מיה

שלום. אני חודש לאחר תאונת דרכים, עם שבר באולנה. מאז התאונה, היד הנפגעת-עם בצקת, נפיחות בכל כף היד והאצבעות. יכולת תנועה מוגבלת מאוד וכואבת. לא תודרכתי בשום טיפול עד היום. האם זוהי תופעה נורמלית? האם כן יש טיפול ביד ?

16/07/2009 | 22:52 | מאת: חני

מיה שלום תבדקי אם לא לקית ב-RSD . זוהי תסמונת המופיעה בעקבות מכה. יכולה לקבל יותר מידע באינטרנט. חני

מיה שלום, התופעות שאת מדברת עליהם הן נורמליות לאחר טראומה לכף היד. תפני לרופא משפחה או לאורטופד שיפנה אותך לטיפול פיזיותרפי. הפיזיותרפיסטים יודעים היטב כיצד לטפל במקרים אלו. רפואה שלמה בברכה רותי

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)