תוספים זה סולגר וסולגר זה כלי משומן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/04/2001 | 17:30 | מאת: תוספים זה סולגר

פורום תוספים נשמע מיותר ומוזר שהרי יש פורום אלטרנטיבה. סולגר היא החברה היחידה השולטת בשוק התוספים הסתמיים. הנמצאים באיכות בכל ירק ופרי. ורק פריירים קונים ויטמינים תחת כיסויי מולטי ויטמינים. סולגר תהפוך את הפורום לעוד נדבך בשרשרת השיווק האלימה והאגרסיבית שלה.

09/04/2001 | 22:28 | מאת: יוסי רוסמן

לצערי לא הבנתי למה אתה חותר. עם כוונתך שהפורום נפתח כאמצעי פרסומת לחברה זו או אחרת, טעות חמורה בידך. הפורום נפתח עקב בקשות של הגולשים לפורום בנושא נטורופטיה. כמו שלא מספיק לפתוח פורום ברפואה, אלא יש צורך בפורום שונה לרפואת משפחה לעומת פורום רפואת עיניים, כך יש הבדל בין פורום רפואה אלטרנטיבית, שעוסק יותר ברפואה סינית לבין פורום נטורופטיה, שכוונתו לריפוי ע"י תזונה משלימה. שוב אני חוזר ומדגיש, אין כאן שום פרסומת לא סמויה ולא גלויה, וכל פרסום שהוא ימחק לאלתר - גם בפורום הזה כמו בכל פורום אחר באתר. בכבוד רב יוסי רוסמן מנהל הפורומים.

10/04/2001 | 01:36 | מאת: ד"ר יהודית לריה

רפואה אלטרנטיבית היא רחבה מאוד ולכן אולי כדאי לעשות סדר. יש בה: שיאצו רפלקסולוגיה אקופנקטורה צמחי מרפא מערביים צמחי מרפא סינים עיסוי רפואי ,הילינג , ביו אנרגיה רייקי תזונה שמנים,מלחי שוסלר,פרחי באך וכו.... הפורום הוא לא של סולגאר,ואין כאן שום מערך שיווקי. חוץ מזה הויטמינים בפרות והירקות באופן טבעי לא מספיקים כי:יש ריסוסים,האדמות דלות בויטמנים ומינרלים ומה שאתה קונה בהחלט לא תמיד טרי ידעת שאתה קונה בצל הוא יכול להיות בן 4 שנים!? אני בטוחה שלא,וזו רק דוגמא קטנה הפורום נועד לעזור לכולם לכוון לתזונה מתאימה ולהסביר על תוספים ובאמת לא חשוב תוספים של מי תקנה/י אני מקווה שהסברתי ושתהנה/י מהפורום הרבה בריאות

10/04/2001 | 14:53 | מאת: סולגר תחדור לך לפורום תרצה או

סולגר גם היא מחזיקה פורום. והיא מציגה בפורום שאלות פיקטיביות המנתבות אל מוצריה. היא תגיע ותשתול לך שאלות ותשובות שינתבו אל מוצריה. הרי סולגר היא תוספים. ותוספי מזון זה סולגר. מה שעולה 1 שקל. סולגר תמכור את זה בכדורים ב 100 שקל. תרד נמכר כבזל עדין. תה ירוק בכדורים נמכר ב90 שקל. ואותו התה הוא ב13 שקל בסופרמרקט. חכו ותראו.

מנהלי פורום נטורופתיה