עזרה /יעוץ מחברי הפורום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/04/2001 | 02:06 | מאת: רוני

שלוםמבקש את עזרתכם אבי בן 63 אובחן כסובל מפרא-לוקמיה (MDS מסוגBAEB) ע"פ בדיקת מח-עצם ומדברי הרופאים לא ניתן לעשות דבר לריפוי המחלה וכן לא ניתן לבצע השתלת מח-עצם בשל גילו מבקש לדעת: -האם ניתן לרפא מקרה זה בעזרת רפואה טבעונית (צמחי-מרפא,ויטמינים,תזונה ,וכד"ו)? -האם יש מישהו ששמע על מקרה דומה שיוכל לכוון/ליעץ לי על רופא/טיפול מסויים שעזר? -כיצד ניתן לחזק את מערכת החיסונית? להתיחסותכם אודה רוני

09/04/2001 | 15:25 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! הענין מורכב מכדי לתת תשובה בפורום. מחד גיסא חיזוק מע' חיסון ע"י צמחי מרפא ותו"מ וקונטרה אינדיקציות לתרופות ומאידך טיפול ספציפי למקרה עם גיל ופרמטרים אחרים שחסרים בתמונה. ממליץ לך לפנות למטפל רב תחומי בכדי שתעבור ראיון עומק ורק אז ניתן להתייחס ולייעץ. רק בריאות!

10/04/2001 | 00:58 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לרוני במיקרה כמו של אביך,ניתן בהחלט לשפר את איכות החיים ע"י שינוי תזונתי והוספה של ויטמינים ומינרלים לחיזוק המערכת החיסונית למשל: ויטמיןE 400 יחידות (שמן לא יבש) בטא קרוטן, לא ויטמין A ! ויטמין C 500 לא חומצי על מנת לא לגרום לבעיות בכליות אבץ חשוב למערת החיסונית B קומפלקס חשוב למערכת עצבים וישנה תרופה שמיבאים מאוסטרליה בשם סקאולין אפשר לרכוש דרך האינטרנט שעושה עבודה נהדרת. לגבי תפריט צריך לאבחן היטב ולבנות תפריט נכוןאצל איש מקצוע. שיהיה בריא

מנהלי פורום נטורופתיה