חרדה- טיפול טבעי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/06/2008 | 12:48 | מאת: יאיר

אני סובל מחרדה והתקפי חרדה והייתי מטופל בקלונקס +רמוטיב(היפריקום). לאחר שהורדתי את הקלונקס,סבלתי מתסמיני חרדה חריפים מאוד עד להסתגלות הגוף ללא הכדור.הרמוטיב לצערי לא ממש עזר. כמו כן,ניסיתי רודיולה,גאבא וולריאן גם אלו לא ממש נתנו מענה. בשל תופעות הלוואי והגמילה,החלטתי ללכת על טיפול טבעי כזה שלא מתערב בפעילות המוח באופן כימי כלומר לצמצם סוכר,לשתות נטול קפאין ולקחת רק B קומפלקס בלי צמחים ובלי כדורים כימים. רציתי לבדוק האם אפשר לצרוך B קומפלקס במשך שנים ללא בעיה/עודף/הרעלה (עושה הפסקה יום בשבוע בשבת)כדי לספק לגוף תמיד חומרי גלם/מוצא לסרוטונין? והאם אכן ה-B בשילוב התזונה הנכונה עוזרים להקלה בתופעות של החרדה? שנית,קראתי שמומלץ לאכול ירקות ירוקים לסובלים מחרדה.למה? (קראתי את ההמלצות של הגב' מעיין זעירא באתר שלה -תודה!).

יאיר שבוע טוב B קומפלקס ראוי להיות חלק ממערך הטיפול שהנך יכול לצרוך ללא חשש לתקופה ארוכה הפסקה פעם בשבוע מצוין ופעם בחודשיים הפסקה של שבוע מצויין. בכל אופן עודפים מופרשים בשתן ואין חשש. הירקות מכילים מינרלים חיונייים כמו ברזל, אבץ וכו' שחשובים לנושא ובכלל. אני סבור שתגיע לתוצאות אם תשלב טיפול כמו-מדיטציה בדמיון מודרך, פרחי-באך והומאופטיה,טיפולי גוף-נפש. בריאות שלימה

מנהלי פורום נטורופתיה