אופן השימוש בתוסף גאבא של סולגאר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/01/2020 | 19:23 | מאת: ניסים

היי,המליצו לי לקחת גאבא בשביל להרגיע את המחשבות הטורדניות. בעבר ניסיתי את זה ל לפחות מחודש, וכשהרגשתי שיפור הפסקתי. וכרגע שוב חזרו לי מחשבות טורדניות. כמו כן ביצעתי מבחן moxo אשר כל המדדים הצביעו על קשב ריכוז, אימפולסיביות, והיפראקטיביות, גבוהות מאוד. האם יש זמן מוגבל לשימוש התרופה? האם ישנה אפשרות לשנות את נטילת הכדור לפני השינה?

שלום ניסים, לא כדאי ליטול תוספים למשך תקופות ממושכות, על כן אני מציעה לטפל בתסמינים הנוספים שאתה מתאר גם בדרכים אחרות כמו תזונה, פעילות גופנית, תוספי תזונה אחרים שאפשר לקחת לתקופות יותר ממושכות כמו למשל, אומגה 3 אם אין קןנטרה אינדיקציות אותם יש לברר ועוד.. כמו כן, הרבה עבודת מודעות, מגע. לא הבנתי את שאלתך השניה, אבל אנסה להשיב - נטילה של GABA מומלצת על קיבה ריקה לפני השינה. אם מאיזושהי סיבה אתה רוצה ליטול אותה ביום זאת אפשרות. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה