סוכרת ועייפות יתר באמצע היום עם שינה מרובה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/12/2019 | 08:36 | מאת: חגית

שלום רב. אני בת 52 חולת סוכרת,אני לוקחת כדור מוגלובין,ומאז שהתחלתי לקחת אני חשה חוסר אנרגיה עייפות גדולה כל הזמן ישנה,חולשה בגוף,הרופא החליט להוריד לי במקום לשתי כדורים לכדור אחד בלילה בינתיים רציתי לשאול איך אפשר קצת להעלות את האנרגיה ולהתחזק להרגיש יותר טוב אשמח לטיפ קטן זה יכול לעזור לי אני ממש מודה לכם יום מקסים

שלןם חגית, יש לטפל בסיבות העלולות לגרום לעייפות שלך ולא בסימפטום עצמו. כיוון שאת מתארת שאת סכרתית, ייתכן והעייפות נובעת מחוסר איזון של רמת הסוכר או מגורמים נוספים כמו טיפול תרופתי, מחסורים תזונתיים, מיעוט שעות שינה או שינה לא איכותית. מחלות נלוות מהם את סובלת, תזונה לקויה ועוד.. יש לברר מה הסיבה, האם את מטופלת בתפריט תזונתי המותאם לסכרת, מחלות רקע ועוד.. יש להתייחס לכל הנ"ל ולטפל בהתאם. בהצלחה ורק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה