תוספי תזונה לשיפור המצב רוח

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/06/2019 | 02:18 | מאת: עדי

היי, אני לא סובלת מדיכאון.. אבל אני מחפשת צמח שנותן מצב רוח טוב.. ומרגיע. שמעתי על הפרע מחורר. שמעתי שיש צמחים (רדיו לה) שלא מומלצים כי הם יכולים לגרום לעירנות יתר משהו כזה..מחפשת משהו שייתן אנרגיה וכוח.. בכל מקרה אני לא מעוניינת לעבור טיפול אלא רק לקחת פורמולה לשיפור המצב רוח, אשמח למשהו טוב שאת ממליצה שעוזר. תודה רבה !

שלום עדי, יש צמחים המתאימים לשיפור מצב הרוח וישנם צמחים להרגעה , אלו שני ייעודים שונים ולכן הצמחים שונים ולכן נדרשת התאמה אישית. מעבר לכ, שאכן יש הרבה צמחים שהם לשיפור מצב הרוח , לא יודעת מה נאמר לך על הרדיולוה, אבל הוא צמח מצויין.. שוב תלוי במטרה ובתמונה הקלינית.. בכל אופן צמחים שעובדים על העלאת מצב הרוח הם רודיולה, היפריקום, אשווגנדה, גוטו קולה ועוד.. צמחים להרגעה - ולריאן, פסיפלורה. אם את מחפשת משהו להרגעה את יכולה לקנות ברשתות הפארמים השונים מוצרים טבעיים כמו "נרבן" או "רלקסין" .. לשיפור מצב הרוח אני בהחלט ממליצה על פורמולה משולבת בהתאמה. בהצלחה ורק בריאות!

01/09/2019 | 11:41 | מאת: מצטרפת

היי, מצטרפת גם לשאלה.איפה אפשר לרכוש פורמולה משולבת למצב הרוח?

מנהלי פורום נטורופתיה