מולטי ויטמין בהריון.........

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/06/2019 | 17:23 | מאת: מור

היי, אני בת 30 בהריון ראשון, באופן כללי אוכלת די בריא- הרבה קטניות ודגנים (קינואה, שיבולץ שועל, בורגול, עדשים, חומוס, שעועית וכו,), אוכלת בשר, גבינות, ירקות אבל לא אוכלת הרבה פירות. בנוסף אני לוקחת גם מורינגה כל יום. האם כדאי לקחת מולטי ויטמין (למשל פרנטל) או שיכול להיות מצב של עודף ויטמינים וזה יכול להזיק?

שלום מור, מורינגה מספקת הרבה מהמרכיבים שצריכה אישה בהריון וממה שאת מתארת את אוכלת בריא ומגוון.. פרנטל לוקחים גם הרבה פעמים בשביל החומצה הפולית, למנוע חסרים של ברזל, ירידה של המוגלובין.. כך שלא ניתן להמליץ על סמך הנתונים שציינת. כדאי להתייעץ עם מטפל/ הרופא שלך. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה