תוספי תזונה לפני הריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/02/2019 | 13:08 | מאת: אפרת

שלום! אני רוצה להתחיל לנסות להכנס להריון אני בת 30 חברה המליצה לי על תוספי תזונה: שמן נר הלילה, תמצית סלק ותמצית שיח אברהם להעלאת הסיכויים. האם אני יכולה לקחת את שלושתם במקביל גם אם לא ידוע על בעיות פוריות? אם כן מה המינון המומלץ ומתי להתחיל לקחת אותם? המון תודה

שלןם אפרת, אין צורך לקחת את התוספים והצמחים שציינת ללא בעיה מוסברת. אם את רוצה להתחיל לנסות את צריכה לקחת חומצה פולית, לאכול תזונה בריאה ומאוזנת ומותאמת הכנה להריון, ולהיות רגועה (: בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה