יציאות נוזליות מזה חודשים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/11/2018 | 20:18 | מאת: the one

שלום רב מזה כמה חודשים שאני משלשל נוזלי, יציאות שמתפזרות באסלה, לעתים עם חתיכות, בימים האחרונים אף כהה מאד (כמעט שחור), בבוקר או בלילה, לעתים רחוקות עם קושי לשלוט. עברתי מיליוון בדיקות ורופאים מסוגים שונים. אין לי קרוהן, אבל כן גילו פרוקטיטיס. אין לי רגישות לגלוטן אבל כן ללקטוז. ניסיתי תרופה הומאפתית, עכשיו אני בשבועיים של דיאטת אלמיניציה וזה פשוט לא עוזר! ניסיתי פורמולה של פפאין אני ממש שוקל לחפש תרופות ביולוגיות. האם יכול להיות שהמעיים שלי פשוט איבדו מיכולתם לספוג?

ממליץ לך להגיע למרפאה לטיפול בדיקור סיני, בינתיים לצרוך פרוביוטיקה עם FOS

מנהלי פורום נטורופתיה