קרוהן סאמי ותוספים נגד דלקת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/11/2017 | 15:01 | מאת: שילה

אני לוקח סאמי נגד דיכאון מז'ורי במינון של 300 מ"ג ליום מחולק ל-3 פעמים . תרופות נגד דיכאון עזרו רק באופן חלקי וגרמו לחוסר חשק מיני . אני לוקח את ה same מספר דקות לפני הארוחה כדי שהספיגה תהיה טובה ככל האפשר . קראתי שחלק מהיצרנים ממליצים לקחת על קיבה ריקה (הגיוני מאוד) וחלק ממליצים עם הארוחה . לאחר הארוחה אני מרגיש מיחושים בבטן ( כמו פריסטלטיקה)למשך מספר שעות . קראתי שזו תופעה שכיחה ולכן צריך לקחת עם הארוחה , מה שאומר שהספיגה תהיה גרועה ואולי לא ארגיש כלל בהשפעה . ניסיתי גם לקחת במקביל b12 וחומצה פולית וזה לא עזר . לגבי הקרוהן ברגרסיה c.r.p 0.5 , esr 23 , קלפרוטקטין בצואה גבוהה ... 600 . אני לוקח 3 פעמים ביום אומגה 3 וגם תוסף של כורכומין עם ג'ינג'ר. דבר נוסף שמטריד אותי הוא שאני מרגיש עצבני , אגרסיבי וחסר שקט נפשי עם חרדה אחרי שאני לוקח את הsame אולי זה בגלל הדופמין ? אני מבולבל ולכן אני פונה אליך .

שלום שילה, SAM-E במינון של 300 מ"ג ליום הוא מינון נמוך..לא ציינת כמה זמן אתה נוטל אותו. אני מציעה להעלות מינון שלו ולהמשיך לקחת על קיבה ריקה על מנת לבדוק את היעילות שלו עבורך. לפי התסמינים שציינת, ייתכן שהוא אינו מתאים לך ולטיפול בדיכאון עליך לטפל בדרך אחרת, נטילה של תוספים אחרים ופורמולת צמחי מרפא למשל, ועבודת גוף נפש, טכניקות הרגעה, טיפולי מגע ועוד..

מנהלי פורום נטורופתיה