sam-e וגלוקוז ו-ck גבוה , hdl בסרום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/10/2017 | 03:00 | מאת: רון

שלום מעיין ושלום אורן .התחלתי לקחת sam-e 100-200mg ליום . משתמש גם ב ניאצין 250mg - ה hdl שלי נמוך ואני נעזר בניאצין שמעלה ל 40 , פולט 1מ"ג , בי12 1מ"ג , בי 6 50 מ"ג +מגנסיום 300 מ"ג , קיו 10 50 מ"ג. להלן תוצאות בדיקות דם אחרונות וקודמות (שבועיים לפני ה sam-e ) . הערה :לא היה כל שינוי בתרופות כולל סטטין 10 מ"ג. ck היה 190 ועכשין 290 . גלוקוז היה 92 בצום 12 ש ועכשיו 108 ! hdl היה 32 לפני שנים , לפני שהתחלתי לקחת ניאצין . כל עוד אני משתמש בניאצין ה hdl היה 41 ועכשיו 49 ! אני מודאג מתוצאת הגלוקוז שפרושה שאני טרום סוכרתי ומה לגבי ה ck. מה דעתכם ומה ההסבר הפרמקולוגי/כימי שמסביר זאת ?

21/10/2017 | 03:02 | מאת: רון

גם אומגה 3 אני לוקח.

22/10/2017 | 15:00 | מאת: רון

שכחתי לציין שבבדיקת הדם האחרונה ההומוציאסטין היה באמצע הסקלה - 11 . להזכירך , התחלתי לקחת sam-e כחודש וחצי לפני הבדיקת הדם האחרונה .

מה הסיבה לכך קשה להגיד, בהחלט מסכים שתמונת הסוכר לא נראית הכי טוב, אך עם טיפול מתאים ניתן יהיה להסדיר הערכים. אני הייתי מתמקד בסוכר כעת למשל עם כרום פיקולינט ותוספים נוספים, כן גם מבצע דטוקסיפיקציה עם צמחים מתאימים כמו גדילן מצוי. ובודק נושא ה-CK, שיש קשר לשריר הלב.

מנהלי פורום נטורופתיה