כאב בירך בזמן ישיבה ונהיגה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/06/2016 | 07:34 | מאת: בן 30

היי ד"ר, אני בן 30, בריא בדרך כלל, בשנה- שנתיים האחרונות יש לי כאבים בירך הימנית, בצד התחתון (זה שהוא במגע עם הכסא כשיושבים) + צד פנימי (זה הקרוב למפשעה/אשכים). הכאב קורה בעיקר בזמן נהיגה ולפעמים גם ישיבה ממושכת (ישיבה בעבודה, בבית....) התחושה של הכאב שיש שריר מתוח, שהאזור חם כזה, שורף, יש כאילו מאמץ על השריר, התחושה היא שיש כאב לאור קו ארוך ודק מהצד התחתון של הירך, לפעמים גם הכאב נמצא בצד הפנימי של הירך, האזור הזה שהוא מאוד קרוב לאשכים. הכאב מתחזק בזמן נהיגה כי הרגל כל הזמן על דוושת הגז או הבלמים, חשבתי שהכסא רחוק מדי אבל שום שינוי בצורה הישיבה ובמיקום הכסא לא עזר. אני רזה, לא עושה ספורט, לא ידוע לי על בעיות בגב, לפעמים מרגיש שיש שרירים תפוסים בגב, מעבר לכך, אין כאבים בעמוד השדרה, עובד בעבודה משרדית, יושב רוב היום. הכאב נמצא לאורך הירך, מתחיל בנקודה מסויימת מתחת לישבן ולא מגיע למפרק הברך. ולפעמים הוא ממוקד בצד הפנימי הקרוב למפשעה. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות...? תודה רבה :)

ככל הנראה נוצר אצלך בעת ישיבה לחץ על עצב . יש שהלחץ נגרם על ידי הארנק

מנהל פורום אורתופדיה