כאב בברך ימין ברצועה חיצונית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/06/2019 | 15:27 | מאת: לילי

היי, אני בת 32 שוקלת 52 ק"ג עושה ספורט 4 פעמים בשבוע (חצי הליכון חצי אימון כוח) לא מעשנת ובריאה, אוכלת מאוזן מאוד (חלבון, פחמימה ושומן בכל ארוחה במידה תחת תפריט) אני מרגישה תקופה כאבים בברך ימין בחד החיצוני בעיקר בירידה לסווקט (כיפוף הברך ןלאחר מכן יישורה) או בתרגילים שיש מאמץ בבירכיים. מה זה יכול להיות ומה הטיפול הנכון? האם בצילום אפשר לזהות אם יש בעיה? תודה!

02/06/2019 | 15:29 | מאת: לילי

תיקון*

אי אפשר לבר על בדיקת דימות לפני שבודקים בדיקה גופנית שתמקד את הבעיה. באופן כללי צילום טוה להגמת עצמות אך פחות להדגמת רקמות רכות. רוב הרקמות בברכנו הן רקמות רכות כמו סחוסים מפרקיים, קישורם, גידים , סהרונים וכיו"ב

03/06/2019 | 23:12 | מאת: לילי

מה עוזר לכאבי בירכיים יותר- תרגילים? קומפרסים של קור? משהו אחר? שואלת באופן כולל לא פרטנית תודה!

מנהל פורום אורתופדיה