דלקת ביד שמאל, כאבי גב וצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/02/2019 | 16:25 | מאת: אורלי

שלום וברכה, בת 47 סובלת מעל חצי שנה מדלקת באזור המרפק שהתחילה בכאבים בכתף, מצטרף לזה כאבים בצוואר(כבר שנים, לסירוגין) גם כאבי ברכיים, כפות רגליים, עובדת במשרד משרה מלאה, סובלת מעודף משקל(כ-30), סכרתית לאחרונה התחלתי אינסולין, לאיזה רופא עליי לפנות? האם יש קשר בין ישיבה ממושכת לכאבים? פניתי לאורטופד בקשר לכאבים ביד, אבחנה כטניס אלבו, קיבלתי אטופן, אך עדיין לא עבר, מה המלצתך? תודה מראש

הטיפול במרפק טניס מורכב מכמה מרכיבים1. מתיחות שלהשריר הפגוע ( ECRB ) 2. תרופות מקומיות ( נגד דלקת) 3. זריקת סטרואידם מקומית. 4. דיקור יבש 5. גלי הלם חוץ גופיים 6. תרופות נוגדות דלקת דרך הפה

מנהל פורום אורתופדיה