כאב גב תחתון, הקרנה לאשכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/04/2017 | 17:44 | מאת: קובי

מזה כחודש כאבים לכל רוחב הגב התחתון לאחר כל מיני תנועות שלא ניתן לאפיין באופן מובהק כאבים בעיקר במותן ואגן שמאל עם הקרנה לאשך שמאל בעיקר לאחר עמידה ( לעיתים אפילו מספר דקות) בדיקה אורטופדית ללא ממצאים. ללא שינוי לאחר ארקוקסיה M.R.I לפני 1.5 שנים - L2-L3 - בלט דיסק דיפוזי עם בקע קטן לטרלי שמאלי עם אימפרסיה קלה על שורש L2 משמאל. בגובה L3-L4 - בלט דיסק דיפוזי בגובה L4-L5 - בקע דיסקלי לטרלי שמאלי המשיק לשורש L4 משמאל. האם ואיך הנ"ל מסביר את התופעות שציינתי. מודגש - כי כל ה- 1.5 שנים מאז אותה בדיקה לא היו התופעות. הבדיקה נעשתה עקב זרמים קלים לעיתים ברגל שמאל

העצבוב התחושתי של עור שק האשכים והפניס הוא שרשים S1 ו-S2 . מבדיקת הבת"ם שעשית אפשר לצפת להפרעה תחושתית בדרמטום L2 ו/או L4 .

מנהל פורום אורתופדיה