שבועיים וחצי אחרי ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

25/02/2016 | 15:33 | מאת: שירן

שלום, יש לי הרגשה שהעפעפיים לא פתוחות כמו לפני הניתוח. כאילו אני מתאמצת מאוד להשאיר את העיניים פתוחות.. בדומה לעייפות העיניים נסגרות לבד אבל אני לא עייפה באמת. ממש מחזיקה אותם חזק פתוח . מדוע זה קורה? מה אפשר לעשות?

שלום רב, עייפות של העפעפיים וקושי בפתיחה של העיניים הם סימנים של מעט יובש בעיניים. אני ממליץ על תחליפי דמעות ובהמשך בדיקת הרופא המטפל. אולי יש צורך בהחלפת הטיפות או הוספת טיפול אחר. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה