אלרגיה ..prk.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/02/2016 | 20:57 | מאת: שובל

שלום עברתי ניתוח prk לפני שבוע ואני משתמשת במיזולן לאלרגיה כבר המון זמן. הרופאה המנתחת אמרה לי לא לקחת את הכדורים לפחות שבוע אחרי הניתוח מכיוון שאנטי דלקתי מייבש את העין יותר ממה שצריך. אז חזרתי לקחת את הכדורים לפני יומיים ורציתי לשאול האם יש איזה ניגוד עם הכדור והטיפות האנטיביוטיות או סטרואידים משהו והאם זה יכול לגרום להתדרדרות בראייה או טשטוש מעבר? או שאין כל השפעות והכל אמור להיות בסדר עם הכדןר והטיפות יחד

שובל שלום, אין התנגשות בין הכדורים לטיפות. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה