שבוע אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/02/2016 | 20:46 | מאת: לי

לפני שבוע עברתי ניתוח intra prk ובשלושה ימים הראשונים היו כאבים כרגיל כמו אצל כולם וביום שאחרי ראיתי יותר טוב ושהורידו את העדשה לא הרגשתי שיפור כמו שכולם אומרים שיש. מלבד הטישטושים שיש לכולם בערך חודש אחרי הניתוח אני מרגישה לעיתים כאילו שאני פוזלת או הרגשה של פזילה והתאמצות לקרוא ולראות באופן שיוצר מין פזילה.. לא כפול אלא פזילה. האם זה הגיוני ותופעת לוואי הגיונית? מרגישה תסכול. תודה על העזרה.

לי שלום, מאחר ומדובר ב PRK המספר עדיין לא יציב יש צורך בסבלנות. הקושי לקרוב ותחושת הפזילה יעברו. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה