ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/12/2015 | 09:35 | מאת: ביבה

מדובר בעין שיש לה צילינדר(נדמה לי 0.5) וזקוקה לניתוח קטרקט 1.מה הניתוח האם יש סיכון? העין השניה נותחה ונשאר צילינדר 2.האם ניתוח מושלם בעין אחת, יביא לראיה מושלמת כאשר העין השניה נותרה עם צילינדר? תודה

שלום רב, צילינדר של 0.5 נחשב זניח ולא דורש טיפול או התאמת משקפיים אם נותר צילינדר גבוה יותר שמפריע ניתן לשקול ליטוש הקרנית בלייזר. לגבי ניתוח קטרקט עם צילינדר 0.5 זה לא שונה. זה ניתוח קטרקט בדיוק כמו במקרה ללא צילינדר. רק כשמדובר בצילינדר משמעותי יותר ניתן לשקול השתלה של עדשות טוריות לתיקון הצילינדר בהצלחה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה