פתרון לקוצר ראייה+צילינדר+הזדקנות ראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/10/2014 | 22:15 | מאת: מוקי

שלום, אני בן 47 ומרכיב משקפיים מזה 30 שנה: קוצר ראיה (אחד וחצי בכל עין) וצילינדר (1.5 ו 1.25). כל המספרים יציבים. במהלך השנים האחרונות מידרדרת בהדרגה הראייה מקרוב ובבדיקת סקר שנתית, המליץ רופא העיניים לבדוק התאמת משקפי מולטי-פוקל. בשלב זה החלטתי לבדוק אם אפשר להפטר ממשקפיים בכלל והשאלה: האם ניתן לפתור את כל הבעיות הנ"ל בניתוח אחד?

שלום רב, יתכן ואפשר אך יש צורך בבדיקת התאמה. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה