חודש וחצי אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/09/2014 | 10:18 | מאת: אורן

שלום , לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח מסוג PRK . ראשית בעין ימין אני רואה הרבה פחות טוב מבעין שמאל. שנית, כאשר אני משווה את עצמי לאנשים אחרים שעברו ניתוח זהה (עברו את הניתוח בין שבוע לחודש לפניי)הם רואים יחסית יותר טוב ממני. רציתי לדעת האם יש סיכוי שראייתי תשתפר בחודש וחצי הבא של תקופת ההחלמה או שבשלב זה הראייה יחסית התייצבה? אציין שראייתי השתפרה כתוצאה מהניתוח. תודה.

שלום רב, לא ניתן להשוות בין עין לעין ובטח שלא ניתן להשוות בין 2 אנשים שונים. חוץ מזה חודש וחצי זה עדיין לא זמן סופי להחלמה מוחלטת מניתוח זה. אם יש עדיין בעיה אני מציע לחזור למכון בו נותחת ולהבדק. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה