ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/12/2003 | 16:30 | מאת: קרי קטונוס

שלום ד"ר. יש לי היסטוריה של ניסטגמוס וקטרקט במשפחה, יש לי לחמיות יבשות ופזילה. עובי הקרניות שלי הן 468 ו- 595. האם קיימת אפשרות כלשהיא שאני לא מתאימה?

17/12/2003 | 23:06 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

שלום לפי ההבדל הגדול בעובי בין שתי הקרניות, לא מן הנמנע שאת סובלת מקרטוקונוס . אם כך, הרי שאינך מתאימה לניתוח לייזר. גם הפזילה מקטינה את הסיכוי להצלחה בניתוח לייזר. לא ניתן לקבוע ממה באמת את סובלת, ללא בדיקה מקיפה, כולל טופוגרפיה של הקרנית(הצילום הצבעוני שבוודאי עשית במכון שבו נבדקת) . אם את מתלבטת, כדאי לפנות לחוות דעת נוספת. אשמח לעזור אם תצרי קשר. בברכה, דר' כ"ץ.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה