ספורט אחרי ניתוח אינטראלסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/10/2020 | 20:55 | מאת: רון

יש בעיה לעשות לעסוק בספורט תחרותי (כדורסל) לאחר ניתוח אינטראלסיק בשל החשש לתזוזה של המתלה? הכוונה היא לאורך זמן ולא לחודש הראשון אחרי הניתוח. שאלה נוספת - הרופא אמר שלמרות שיש לי מספר 10 וחצי בשתי העיניים אני יכול לעשות ניתוח אינטראלסיק כי הקרנית עבה וסימטרית. זה הגיוני?

3 שלום רב, אין מניעה למעסוק בספורט, בכל מקרה ממליץ לשקול משקפי מגן לייתר ביטחון. לגבי טכניקת הניתוח קשה לי להעריך מאחר ולא ידועים שאר הנתונים של הבדיקה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה