טשטוש בעין אחת לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/10/2020 | 09:52 | מאת: ציפוריתה

שלום וברכה, עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת prk לפני כשלושה חודשים. בעין שמאל הראיה השתפרה די סמוך לניתוח ובעין ימין אין שום שיפור בראיה ואני רואה מאד מטושטש. אציין שלפני הניתוח היה לי פער של שני מספרים בין העיניים לרעת עין ימין, אך עם משקפיים ראיתי יחסית טוב גם בימין. ביום יום אני די מסתדרת בגלל העין השניה שמפצה, אבל אני חוששת שנגרם נזק לעין ימין ואולי אם אני לא משתמשת בה היא תהפך לעין עצלה. בנוסף אני רואה מדי פעם כמו נקודה שחורה שזזה מול עין ימין

שלום רב, אין לי את הנתונים להשיב לך – לא את נתוני הבדיקה לפני, לא אחרי ולא את ממצאי הבדיקה עצמה. אני מציע לפנות למנתח שניתח אותך ולברר האם קיימת בעיה. לגבי הנקודה השחורה – מדובר ככל הנראה בעכירות בג'ל העין ללא קשר לניתוח בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה