כפילות בראיה חודשיים לאחר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/10/2020 | 17:07 | מאת: אובדת עצות

שלום, לפני חודשיים בדיוק ביצעתי ניתוח בשיטת prk במכון "עיניים". חשוב לציין שאני בת 22, והמספרים שלי היו מאוד גבוהים, באיזור ה10.50, 10.75 (בעין ימין המספר היה מעט גבוה יותר) . כעת, עין שמאל כמעט החלימה לגמרי, אבל בעין ימין - לא רק שאני לא רואה חד כמו בעין שמאל, אלא אני רואה אפילו מעט "כפול". למשל, אני רואה שורה על המסך ומתחתיה אני רואה את אותה השורה בכתב חלש יותר. הייתי לפני חודש בביקורת והרופא אמר שיישתפר, אבל בינתיים אני לא רואה (תרתי משמע) כל שיפור. האם הגיוני שזה קורה גם לאחר חודשיים מהניתוח? האם יש סיכוי שזה יעלם עם המשך הטיפול בטיפות? (לוקחת טיפות סטרואידים 3 פעמים ביום וכמובן דמעות מלאכותיות). האם זה מעיד על הצלחת או אי הצלחת הניתוח כבר בשלב זה? אודה לחוו"דכם, תודה מראש!

שלום רב לא ניתן לחוות דיעה בעניינים כה ספציפיים דרך פורום. יש להיועץ עם הרופא שניתח על סמך הבדיקות. בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה