עובי קרנית - מיפוי קרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/09/2020 | 14:55 | מאת: שרון

עשיתי בדיקה לקראת ניתוח לייזר ונאמר לי שהעובי קרנית שלי הוא 529 ו 532 ושאני מתאים לאינטראלסיק. מצד שני מצאתי עכשיו מיפוי קרנית מלפני שנה וחצ שבו כתוב Thinnest location שווה ל 513 micro mili. השאלה שלי האם מכשירים שונים יכולים לספק תוצאות שונות של מיפוי קרנית ?

15/09/2020 | 16:46 | מאת: שרון

מתקן במיפוי קרנית הקודם (לפני שנה וחצי) העובי במרכז מצויין כ 518. ועדיין האם יכול להיות הבדל בין תוצאות של שיני מכשירים שונים של 10 מיקרון ?

שלום רב, כן. מכשירים שונים יכולים להראות תוצאות מעט שונות אבל יחד עם זאת אין הרבה הבדל בין 513 ל- 529 בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה