Prk נשאר פלוס 2.5 בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/09/2020 | 07:14 | מאת: דני

לפני חודש ביצעתי ניתוח היה לי מינוס 5 וחצי . אני לא רואה טוב בבדיקת ראיה אחרי הניתוח 6/30 ..... מה זה אומר? האם יש סיכוי שזה ירד ? האם יכול להיות שנעשתה טעות בהזנת נתונים למכשיר הלייזר ? ניתנו טיפות וולטרן לשבועיים . האם ראיתם מקרים כאלו? מה מומלץ לעשות כי אני מתגייס עוד חודשיים

שלום רב עדיין קשה לקבוע סופית אל פלוס שנוצר לאחר טיפול במינוס הוא זמני בלבד וזה מסתדר. בכל אופן ממליץ להיות ברשר עם הרופא המנתח בהמשך

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה