שבוע אחרי ניתוח LASEK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/09/2020 | 01:17 | מאת: שבוע אחרי LASEK

אני שבוע אחרי ניתוח LASEK\PRK הראייה שלי טובה אבל עדיין לא ברמה שאני מצליח לקרוא מרחוק דברים כמו אותיות בשלטים ומספרים האם זה תקין? - מתי צריך להפסיק עם טיפות האנטיביוטיקה ? חודש \ שבועיים אחרי? -אני עובד מול מסך הרבה האם אפשר להשתמש בתחליפי דמעות גם לא לפי זמני הטיפול שקיבלתי בדף אחרי הניתוח? איזה תחליפי דמעות עדיף לקנות? סיסטיין הרגיל או סיסטיין אולטרה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, שבוע ימים זה זמן קצר מידי בכדי לדבר על תוצאה סופית. תוצאה סופית יכולה להדיע כעבור שבועות או חודשים מהניתוח כך שמה שתארת נשמע נורמלי. לגבי המלצה על טיפול – אני מציע לשאול את המנתח שלך. אני אישית ממליץ למטופלים שלי להפסיק אנטיביוטיקה לאחר הסרת עדשות המגע הטיפוליות – כשבוע לאחר הניתוח. לגבי תחליפי דמעות – אין הגבלה. סיסטיין רגיל בהחלט מספיק. יש עוד סוגים כמו ליפיטיר, והילוקומוד ועוד סוגים
