טיפול בצילינדר שנשאר בחלקו אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/08/2020 | 23:00 | מאת: רון

שלום ד"ר. תוכל להפנות אותי למחקר בנוגע ליעילות טיפות אלפאגן/ברימונידין בהקטנת יתרת צילינדר שנשארה אחרי ניתוח לייזר בשיטת PRK? זה יכול לעבוד גם אם נותחתי לפני יותר מ-10 שנים? אני מרגיש "חצי רואה".. נשארתי בעין אחת עם צילינדר די" מכובד 1.50 - וזה ממש מוריד את חדות הראיייה הדו עינית ובהתאם את איכות הראייה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, בבקשה. Edwards JD, Burka JM, Bower KS, Stutzman RD, Sediq DA, Rabin JC. Effect of brimonidine tartrate 0.15% on night-vision difficulty and contrast testing after refractive surgery. J Cataract Refract Surg. 2008 Sep;34(9):1538-41. doi: 10.1016/j.jcrs.2008.05.029. PMID: 18721716.

05/08/2020 | 09:00 | מאת: רון

תודה רבה ד"ר. היה מעניין לקרוא. אם מדובר בשילוב של ברינומדין (מה שנקרא" קומביגן"- כמה טיפות צריך לשים ביום ומתי כדי לחוש באפקט? אשמח למענה
