חודשיים אחרי ניתוח לייזר PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/08/2020 | 22:44 | מאת: מישהי

שלום רב ד"ר, אני חודשיים אחרי הניתוח ורואה לא די מטושטש בעיקר בלילה. אחרי שלושה שבועות היה לי לחץ תוך עיני גבוה ואינ מטופלת, ובאותם זמנים התעוררתי משינה עם כאב חד בעין אודם ודמעות שעבר אחרי כמה דקות מאז רואה מטושטש אומנם עם שיפור קטן מאוד. שאלותיי הן : 1. האם יכול להיות שהקרנית עדינה ובגלל זה חוויתי כמו קרעים קטנים באפיתל? יכול להיות שזה הגורם לטשטוש ולנסיגה? 2. כשאני משתמשת בטיפות מלאכותיות אני רואה טוב יותר למשך דקה, האם זה מעיד על פוטנציאל הראיה שלי? יש סיכוי שאני אצליח להגיע לראיה כזו ללא עזרת הדמעות? 3. מה יכולות להיות הסיבות לפגיעה בראיה האופטימלית ביותר שניתן להשיג? יכול להיות שזה לא ישתפר יותר והראיה תשאר לא חדה (כי ניסתי משקפיים והם לא עוזרים) יכול להיות שהאפיתל לא יחלים וישארו סדקים שמטשטים לי את הראיה? תודה רבה

שלום רב, לא אוכל להשיב ללא בדיקה אבל כל מה שתיארת יכול לקרות. ההחלמה יכולה להיות ממושכת יותר אבל ברוב המקרים הכל מסתדר עם הזמן וחדות הראיה תשתפר. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה