שאלה לד"ר לוינגר-אשליה או אופציה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/07/2020 | 12:53 | מאת: שואל

שלום ד"ר לוינגר. לפני 15 שנה עברתי ניתןח PRK להסרת משקפיים. נשאר לי יתרת צילינדר בעין ימין 1.5 - אני מרגיש שחדות הראייה שלי לא טובה. האם שימוש בטיפות המכילות אפאלגן(?) יכולת לסייע ממש בשיפור חדות הראייה? אם כן, האם צריך לפני התחלת השימוש בהם לבצע בדיקת ראייה מלאה הכוללת זוית של הצילינדר, חדות ראייה בשתי העיניים, מספר וכו' או שמספיק שאני יודע שנשאר לי צילינדר בערך של 1.5 -( והוא מפריע לי מאוד) כדי להתחיל בטיפול עם טיפות? יש לך ניסיון חיובי בשיפור ניכר עם הטיפות גם אם חלפו שנים מאז הניתוח או שמדובר בסתם אשלייה ורק לייזר חוזר יכול להביא לתוצאות של הפחתת הצילינדר? אשמח אם תוכל להרחיב בנושא קצת. תודה רבה.

שלום רב, אני לא חושב שהטיפול יעזור. אם זה מפריע יש לחזור לרופא שניתח כדי לראות האם יש מקום לטיפול משלים עם לייזר או לחילופין לשקול הרכבת משקפיים בחלק מהזמן בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה