חדות ראייה יתרת צילינדר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/07/2020 | 20:02 | מאת: רון

שלום רב. האם ניתן דרך תור טלפוני לקבל טיפול בטיפות קומביגן כדי לשפר חדות ראייה ללא בדיקת רופא? מטרת השימוש בטיפות הוא שיפור ראייה בפרט בלילה עקב יתרת צילינדר שנשאר אחרי ניתוח לייזר PRK? אני יודע שנשאר לי צילינדר 1.25 - ולהערכתי הוא גדל לכיון 1.75 -. האם טרם קבלת טיפול בקומביגן צריך להביא בדיקה מלאה כולל זוית של הצילינדר ובדיקת מספר וצילינדר מלאה כפי שעושים לפני התאמת משקפיים?

שלום רב לא ניתן לספק מרשם או להציע טיפול ללא בדיקה ולכן יש להבדק תחילה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה