Prk או שני ניתוחיח שוניםlasek

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/06/2020 | 21:59 | מאת: קלי

הבנתי (דרך האינטרנט) שניתוחים prk וlasek הנם שני ניתוחים בעלי אותו עיקרון אך הם שונים. באחד מסירים לגמרי את השכבה ובשניה מסיטים אותה הצידה ומחזירים אותה. למה אתם אומרים שלאסק זה בעצם prk? האם אצלכם במכון אתם מחשיבים את זה אותו ניתוח? אם אני בוחר את האופציה של הניתוח שיוף, איזה בדיוק ניתוח תעשו לי? Prk או lasek? אני מבולבלת והבנתי שהם שני ניתוחיח שונים רק בגלל שקראתי באינטרנט. כי מכם הבנתי ששניהם אותו הדבר.

שלום רב שלום רב, התוצאות לגמרי זהות. יש רופאים שעושים כך ויש אחרת גם כשמחזירים את האפיתל הוא בסופו של דבר יוחלף. בכל אופן זה לא ממש משהו שצריך להטריד אותך. מדובר בניתוחים כמעט זהים בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה