דר שמואל לוינגר בכבודו ובעצמו

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/05/2020 | 14:54 | מאת: חלי

מהי הסיבה שניתוח אצל דר שמואל לוינגר עולה יותר באלף שקלים? הוא עושה עם פחות סיכונים? עושה קצת/טיפה יותר טוב מהרופאים האחרים? בבקשה ענו לי בכנות. זהו ניתוח שאני ממש רוצה לעשות אך מפחדת פחד מוות. ולא איכפת לי לשלם יותר. השאלה אם באמת הוא עושה יותר טוב... מבלי לזלזל חלילה ברופאים האחרים במכון

שלום רב, לא אכנס לנושא הכספי. רק אומר שמחיר ניתוח לא נקבע לפי איכותו. כל צוות הרופאים אצלנו מוכשר, מיומן ומשתמש בציוד מתקדם ואני מאחל לך הצלחה רבה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה