ראיה מטושטשת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/04/2020 | 01:56 | מאת: אייל

שמתי לב שהרבה מציינים כאן בפורום כי גם לאחר מספר חודשים לאחר ניתוח prk הם עדיין רואים מטושטש, מבין שבprk שלב ההחלמה ארוך יותר אך האם הטישטוש הצפוי הוא ברמה יותר גבוה מהמספר שהוסר? לדוגמא אם למישהו היה 2- האם הטשטוש עד ההתיצבות זה יהיה טשטוש ברמה של יותר מ2-?

שלום רב זה מאוד נדיר שהראיה מטושטשת מספר חודשים לאחר הניתוח. במרבית המקרים כבר כעבור שבוע אפשר לחזור כמעט לכל הפעילויות כולל נהיגה. בטח שיותר טוב בהשוואה למצב לפני הניתוח. לאחר תקופת ההחלמה הראשונית של 7-10 ימים, הראיה ממשיכה להתייצב מספר שבועות לאחר הניתוח אך גם בתקופה זו ניתן לחזור לרוב הפעילויות

07/05/2020 | 20:42 | מאת: עברתי את זה

תקשיב אחי עזוב אותם ואל תשים שום עדשה זה רק יחמיר את מצבך מניסיון.. עברתי את אותו דבר.. לך ל אור קיזרמן יש לי שיטה די פשוטה של פקקים אבל עם כמה שיפורים לחסימת צינור הדמע ואחרי כמה חודשים העין מתחילה לייצר את הדמע לבד.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה