לפני ניתוח אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/01/2020 | 15:40 | מאת: ליהיא

ביצעתי בדיקת התאמה לניתוח, יצא שעובי הקרנית שלי הוא 500 ו520. כרגע אני מועמדת לניתוח האינטראלאסיק בעל ההחלמה הקצרה יותר. רציתי לוודא האם לאחריו ניתן לחזור ולבצע פעילות גופנית כמו כדורסל ואם כן מה המגבלות. והאם לאחריו ניתן יהיה לבצע ניתוח לתיקון הראיה במידת הצורך.. כמו כן, מה המגבלות והסיכונים בסוג הניתוח הזה ומתי ימליצו על ניתוח הprk ? תודה

שלום רב אני מעדיף שתשאלי ישירות את המנתח בשיחה פנים מול פנים. לא מומלץ לקבל הסבר מרופא א׳ ולעבור ניתוח אצל רופא ב׳. לח רופא הדגשים וההנחיות שלו ועדיף שזה יוסבר ישירות ממי שינתח אותך בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה