טשטוש בראייה לאחר 3 שבועות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/09/2019 | 04:40 | מאת: רונה

היי, עברתי ניתוח אינטרלאסיק לפני קצת יותר משלוש שבועות והראייה שלי עדיין מטושטשת, כאילו יש בערך מינוס 1, גם ביום וגם בלילה. כרגע אני עדיין שמה דמעות מלאכותיות והקפדתי לשים את כל שאר הטיפות שהיתי צריכה. בביקורת האחרונה אמרו לי שהכל תקין והראייה היא 6:6, אבל אני יודעת שהיא לא. עם עדשות ומשקפיים ראיתי טוב ועכשיו מטושטש. אני עובדת הרבה מול מחשבים. האם זה נורמלי לתהליך ההחלמה והאם אולי זה קשור לעבודה מול מסכים?

30/09/2019 | 05:04 | מאת: רונה

רוצה לציין שהטשטוש לא נובע מהילות -תופעה שמכירה כבר מלפני שהיתה מופיעה כששמתי עדשות. לאחר ששמה תחליף דמעות יש שיפור בראייה לכמה שניות ואז שוב חוזר הטשטוש. בביקורת לא אמרו שיש יובש חריג מהרגיל... וגם, יש תחושה של לחץ תוך עיני מוגבר, לפעמים בעין אחת ולפעמים בשתיהן, לפעמים כתוצאה מעייפות אבל לפעמים בלי קשר. בביקורת האחרונה הרופא אמר שאין לחץ תוך עיני, אבל הבנתי שצריך לעשות בדיקה מיוחדת כדי לגלות את זה? אולי זה גורם גם לטשטוש? * לפני כן היה מספר 7 בשתי העיניים בלי צילינדר ומספר יציב במשך הרבה שנים...

יתכן והעבודה הממושכת מול המחשב גורמת ליובש בעיניים. ניתן לשנות את סוג הטיפות להרטבה וביקורת של הרופא המטפל.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה