כמה שאלות ניתוח prk להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/08/2019 | 00:17 | מאת: שירה

היי יש לי כמה שאלות בנוגע לניתוח להסרת משקפיים א. מדוע נוטלים ויטמין c לאחר הניתוח? ב. האם יש צורך לאמץ ולאמן את העין לאחר הניתוח או לתת לה להחלים בקצב שלה( עשיתי prk)? ג. האם שבועיים לאחר הניתוח מותר להתאפר בעיניים באופן חופשי ולשפשף אותן? אשמח לתשובה, תודה רבה 😊

שלום רב, א. ויטמין C מסייע בהחלמה רקמות למשל לאחר ניתוחים. ב. לא. אין צורך. ג. כעבור 3 שבועות ניתן להתאפר. אבל לשפשף עיניים זה דבר לא בריא באופן כללי בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה