ראיה לא תואמת לאחר prk בין העיינים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/06/2019 | 15:37 | מאת: אוריאל

שלום רב, לפני כחודש עברתי ניתוח מסוג prk+wavefront בשני העיינים. המספר היה זהה לפני הניתוח (מינוס 3 בשניהם ובאחת מהן רבע צילנדר) לפני כ12 ימים ועד עכשיו שמתי לב שהראיה בעין אחת מטשוטשת יותר מהשניה באופן ניכר ובולט. כאשר אני עם שני עיינים פקוחות אני רואה טוב כמו בראייה בעין החדה יותר . אבל שאני סוגר ובודק עין עין בנפרד אני שם לבד שהראיה שונה.. זה אותו עין כבר 12 ימים (מרגע ששמתי לב יכול להיות גם יותר ) שהראיה בה מטושטשת.. השאלה שלי האם יש מקום לדאגה? ממליץ לדעתך להקדים את הביקורת? זה תופעה נורמלית? עין אחת רואה די חד.. רגישה עדיין למסכים אבל רואה טוב. השניה רואה מטשוטש אובייקטים מרחוק.. תודה מראש!

שלום רב קצב ההחלמה מניתוחי אקסימר לייזר לא תמיד זהה. אמנם חודש הוא זמן החלמה סביר אך לא נדיר שהעיניים מתייצבות בקצב שונה ולכן אני לא רואה מקום לדאגה. רק כעבור חודשים רבים ניתן יהיה להעריך את ההחלמה הסופית והמוחלטת. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה