התאוששות ראייה ארבעה ימים אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

31/05/2019 | 12:33 | מאת: יואב יעקובי

היי, לפני שלושה ימים עברתי ניתוח prk + way front בימים הראשונים שלאחר הניתוח מהפעמים שפתחתי את העיניים ראיתי שאני רואה חד לרחוק עם זאת ביום בין השלישי לרביעי אני מרגיש שהראייה שלי לרחוק חזרה להיות מטושטשת האם זה טבעי? מתי הראייה שלי תחזור להיות חדה לרחוק? כמו כן,עד מתי זה תקין להשאיר עיניים סגורות ככל האפשר? האם זה גורם נזק שאני סוגר עיניים, או שעליי לנסות ולפתוח אותם כדי להסתגל?

שלום רב זהו תהליך נורמלי לחלוטין. לגבי פתיחת העיניים הדבר יהיה יותר קל בימים הקרובים עם שיפור בראיה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה