התאמה לניתוח prk רק צילינדר- שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/04/2019 | 16:56 | מאת: אורן

שלום, לאחר בדיקת התאמה מתאים לprk , עובי הקרניות הוא 510, כאשר יש לי צילינדר 1.75 בימין ו3.7 בשמאל עם רבע מספר ( לא משמעותי לפי מה שנאמר לי) . השאלה היא האם יש נתונים סטטיסטיים/מחקרים על הצלחת הניתוחים הללו במקרי צילינדר בלבד, ושאלה נוספת היא האם ההחלמה״ פשוטה״ יותר מכיוון שכמות הרקמה היורדת היא פחותה ממספרים גבוהים יותר. תודה רבה

שלום רב, התוצאות בתיקון צילינדר קטן ובינוני כפי שתארת דומות לתיקון מספר מינוס כך שמדובר בתוצאות טובות אין קשר להחלמה. זה זהה. אין קשר בין כמות הריקמה המלוטשת להחלמה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה