מכשיר שבודק את המספר בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/04/2019 | 12:40 | מאת: שואל

שלום רב, עשיתי ניתוח לייזר בשיטת prk לפני כחודש , עין אחת רואה יחסית בצורה ברורה ועין שנייה יש מריחה כפילות של עצמים מוארים וראיה מטושטשת. נבדקתי לפני מס' ימים במכשיר שרואים בית ובודק את המספר. עין אחת חצי וצילינדר ועין שנייה רבע. האם החלמה לאחר חודש מעלימה צילינדר? בנוסף נמצא שיש עליה תוך עיני ושאני נדרש להפסיק ליטול סטראודים, האם זה לא יעכב את קצב ההחלמה? רב תודות

שלום רב ראשית אם יש עליית לחץ יש להפסיק את הטיפול בסטרואידים. הפסקה זו לא תעכב את הריפוי והמספרים יתייצבו

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה