נגישות
נגישות

החלמה מאינטרלאסיק לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/04/2019 | 21:08 | מאת: מיה ב.

שלום רב, עשיתי ניתוח לפני חודש בשתי העיניים אינטלאסיק. במהלך החודש חזרתי אל המנתח בטענה,שאני רואה טוב מקרוב, אבל לא רואה טוב מרחוק. מהניתוח אני כל הזמן מטושטשת. המנתח אמר שזו תקופת החלמה ושאני רואה 6/6 למרות הטשטוש. אני לא נוהגת מאז הניתוח בגלל ה טשטוש ואני ממש לא מרוצה מהניתוח. זו אמורה להיות השיטה החדשנית ויש לי תופעות ששייכות יותר ל- prk אשמח לדעתך, אם הגיוני שכך אמורה להיראות תקופת החלמה מאינטרלאסיק? תודה מיה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, החלמה היא עניין אינדיבידואלי ועשויה להשתנות בין אדם לאדם אמנם עב חודש מהניתוח אבל ההחלמה טרם הסתיימה ולכן אם נבדקת ולא נמצאה בעיה אני ממליץ להתמין בסבלנות להחלמה מלאה ואני בטוח שהכל יסתדר. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.
