האם יובש פגע בתוצאות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/02/2019 | 11:39 | מאת: גיל

עשיתי ניתוח להסרת משקפיים. זה גרם לי לעיוות בקרנית שפגע בראיה. קיוויתי לשפר את זה ועשיתי ניתוח נוסף. שניהם PRK בעקבות הניתוח השני נגרם לי יובש קשה בעיניים וכאבי תופת. זה לא טפול כיאות במכון שעשיתי בעזרת דמעות מלאכותיות בצורה מאסיבית. שנתיים וחצי סבלתי עד שבנס בעזרת טיפןל טבעי עבר היובש. נשארה לא אסטיגמציה ואני משתמש במשקפיים. זה היה מאוד טראומתי וגם התוצאה מאכזבת. רציתי לדעת האם יתכן שהסיבה לכך שנשארה לי אסטיגמציה היא היובש שהיה. זה חשוב לי לדעת בגלל האכזבה והטראומה.

שלום רב, מדובר בשאלה מאוד ספציפית ולא ניתן להשיב ללא בדיקה. באופן כללי, יובש בלבד הוא לא נראה כסיבה לאסטיגמציה. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה