הדרדרות הראיה כחודש לאחר ניתוח לייזר.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

16/09/2018 | 17:08 | מאת: יעל

לפני כחודש עשיתי ניתוח prk. כשבוע לאחר הסרת העדשות התחלתי להרגיש שיפור והתייצבות בראיה והצלחתי לחזור לעבודה (9 שעות מול מחשב). אולם עכשיו, כחודש לאחר הניתוח, אני מרגישה שהראייה מעט הידרדרה. אני רואה מטושטש, הרבה פעמים נדרשת למצמץ או לשפשף את העיניים כדי להתפקס. מדי פעם במהלך היום מרגישה שממש קשה לי לקרוא ולראות והעיניים מתעייפות. בערך אותה ההרגשה שהייתה במהלך ההחלמה אחרי העדשות. אני חוששת שאולי חלה הדרדרות או שמשהו לא תקין. עדיין משתמשת בלוטמקס 3 פעמים ביום לשבוע הקרוב. האם עליי לדאוג? נקבעה ביקורת ל10/10, בעוד שבועיים.

שלום רב, עדיין ככל הנראה קיים יובש בעיניים שככל הנראה גורם לתופעות שתארת, אין צורך לדאוג. ממליץ להשלים את הטיפול ולהגיע לביקורת . בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה