בעיית סינוורים והילות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/09/2018 | 17:21 | מאת: אביתר

לפני שנה וחצי בערך עברתי prk ממספרים גבוהים יחסית. כיום אני סובל מתופעות של סינוורים והילות שנורא מפריעות לי בעיקר בנהיגה. ביצעתי מיפוי קרנית ונמצא שהוא תקין ושיש בשטחה מרכזית מעולה. במהלך השנה הייתה לי דלקת וירלית שהשפיעה במידה מסויימת על הראייה אך היא חלפה עם הטיפול בfml. האם ניתן לבדוק אם יש עיוותים אופטיים בדרך נוספת?

שלום רב ככל הנראה יש החמרה בסינוורים על רקע של הזיהום הויראלי באדנווירוס. לגבי בדיקות נוספות לעיוות הקרנית ככל הנראה אין אך יש מכשירים אחרים שיכולים לבדוק את איכות הראיה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה