עכירות בקרנית לאחר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

31/08/2018 | 15:35 | מאת: חן

שלום, לפני שנה וחצי כמעט עברתי prk עם מספרים של -8.5 , כארבעה חודשים לאחר מכן התפתח haze מרכזי בקרניות. טופלתי בסטרואידים תקופה ארוכה והעכירות מעט פחתה. כיום בבדיקה יש haze בדרגה עדינה אך עדיין מרגיש באי נוחות, סינוורים, הילות ולפעמים כפל ראייה. בנוסף סובל מיובש בעיניים ומטופל ב RESTASIS. חדות ראייה 6/6 בימין ו 6/7.5 בשמאל. מהתייעצויות עם רופאים שונים שאלתי מה ניתן לעשות ניתוח חוזר לשיוף העכירויות ואחרים טוענים כי העכירות תעבור מעצמה עם הזמן ותתבהר ושכדאי להתאזר בסבלנות ולא להסתכן. מה ניתן לעשות לדעתכם? מיואש מאוד.

שלום רב מאחר וחדות הראיה טובה נראה שיש מקום לחכות. ברוב המקרים יש שיפור העכירות.

29/12/2022 | 18:31 | מאת: רפי

חן אפשר לדעת איך מצבך היום ? האם עכירות אכן עברה עם הזמן? נמצא כיום באותה דילמה תודה ורק בריאות

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה