השפעת ניתוח prk על קריאה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/08/2018 | 14:01 | מאת: לקראת ניתוח

שלום רב ! אני מתוכנן לבצע ניתוח prk. המספר שלי 1.25 , 1.5 עם רבע צילינדר. כיום עם עדשות (יומיות) לא נוח לי לקרוא, מרגיש מעט טשטוש. ללא עדשות יכול בנוחות לקרוא יותר מ10 שעות ביום בנוחות. אני בן 33 , בריא. שאלתי האם לאחר הניתוח ארגיש טשטוש בראייה לקרוב כמו עם העדשות ??

שלום רב, יתכן ויובש הוא הגורם לטישטוש בראיה. ממליץ לנסות ולקרוא עם משקפיים ולבצע בהמשך בדיקת התאמה.

26/08/2018 | 16:42 | מאת: לקראת ניתוח

ביצעתי בדיקת הכנה לניתוח, לא נאמר שם דבר בנושא. עם משקפיים אין לי בעיה לקרוא(אם כי יותר נוח ללא משקפים) רק עם העדשות חש אי נוחות מעיקה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה